Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


20130613

Pillanatképek. Tóról, növényekről, halakról, és a "híres" biokertemről. A gyerekek szokták mondani, hogy csak a buta tart rendet, az okos uralkodik a káoszon. :))) Nos, ami a konyhakertemet illeti...a káosz csak látszólagos.

Nem viszem túlzásba a gazolást, és nem kapálok. Nem permezetezek, nem vegyszerezek. Nem mindíg szép látvány, az igaz...de minden megterem, és nem eszünk mérget.

Idei nagy próbálkozás a házi mustárkészítés lesz, ma telepítettem át a mustárt a komposztálóba, és egyéb dézsákba, mert már nagyon leárnyékolta a vetemény. Eddig nagyon jó szolgálatot tett. Elnyomta a gazt. 10 pert alatt kihúzgáltam ma, és átköltöztettem, hogy a csilipaprikák napfényhez jussanak. A paradicsom első hírnöke lassan beérik, és van már cukkini is. Nagy siker, hogy a csigák nem zabálták le tövig. A borsó végre virágzik. A mustár alatt kissé el volt nyomva, és nem is vetettem el túl korán. Még némi paradicsomot kell ültetnem estére. Magról keltek odakint, csak szét kell ültetni. Az én olvasatomban ez a palántázás. :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.